Retailerul IKEA lansează un card de credit cu care poţi plăti aproape orice, de la cumpărături, la facturi şi abonamente de Netflix sau Spotify

Autor: Alex Ciutacu Postat la 17 mai 2018 327 afişări

Retailerul IKEA lansează un card de credit cu care poţi plăti aproape orice, de la cumpărături, la facturi şi abonamente de Netflix sau Spotify

Retailerul de mobilă IKEA lansează un card de credit denumit Ikea Visa care le dă posibilitatea clienţilor de a beneficia de o serie de avantaje, potrivit CNN.

Proiectat pentru a transforma cumpărăturile la IKEA într-o activitate mai accesibilă, clienţii care deţin carduri pot câştiga recompense la cumpărăturile cu cardul de credit din magazinele IKEA, dar şi la cheltuielile de zi cu zi precum plata facturilor şi a alimentelor, pe care le pot folosi pentru a achiziţiona produse IKEA la reducere.

Cardul oferă 5% înapoi la fiecare plată în magazinele IKEA, inclusiv în cadrul serviciului de construcţii şi instalaţii Task Rabbit, 3% înapoi la fiecare plată pentru cină, alimente, utilităţi, achiziţie de electrocasnice sau plăţi pentru abonamente pe bază de subscripţie precum Netflix, Hulu şi Spotify, şi 1% înapoi pe toate celelalte plăţi.

Cardul de credit vine cu o singură dobândă pentru toată lumea – 21,99%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ikea,
card,
plati,
credit,
cumparaturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.