RCS&RDS, filiala a Digi, amendată de procurori cu 1,3 milioane de lei pentru infracţiunea de spălare de bani. Tribunalul Bucureşti a dispus şi confiscarea a circa 15 mil. lei

Postat la 16 ianuarie 2019 371 afişări

RCS&RDS, filiala a Digi Communications (DIGI), emitent listat la bursa de la Bucureşti, a fost amendată cu 1,3 milioane de lei şi i-au fost confiscate circa 15 milioane de lei în hotărâri ale Tribunalului Bucureşti în legătura cu infracţiunea de spălare de bani în investigaţia desfăşurată de Direcţia Naţională Anticorupţie, potrivit unui document publicat miercuri la bursă. La ora redactării acestei ştiri, acţiunile DIGI se tranzacţionează la 25 de lei, preţ asemănător cu cel din şedinţa precedentă.

RCS&RDS, filiala a Digi, amendată de procurori cu 1,3 milioane de lei pentru infracţiunea de spălare de bani. Tribunalul Bucureşti a dispus şi confiscarea a circa 15 mil. lei

“Societatea vă aduce la cunoştinţă faptul că, potrivit informaţiilor publicate pe portalul online al instanţei de judecată în data de 16 ianuarie 2019, Tribunalul Bucureşti a emis în data de 15 ianuarie 2019 o hotărâre prin care a condamnat societatea RCS & RDS S.A. (filiala Societăţii din România – “RCS&RDS”) în legătură cu infracţiunea de spălare de bani, aplicând societăţii RCS&RDS o amendă penală de 1.250.000 lei. Hotărârea Tribunalului Bucureşti a dispus şi confiscarea de la RCS&RDS a sumei de 3.100.000 Euro plus 655.124 lei şi menţinerea măsurii sechestrului dispusă iniţial de DNA cu privire la două imobile deţinute de RCS&RDS”, se arată la bursă.

 

Integrasoft, unul dintre vehiculele pe care RCS&RDS le utilizează pentru a controla diferite businessuri - de la media până la construcţia de reţele subterane de telecomunicaţii, a fost condamnată în legătură cu infracţiunea de complicitate la spălare de bani şi i-a fost aplicată o amendă penală de 700.000 lei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
amenda,
infractiune,
spalare de bani,
tb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.