RCS&RDS atacă piaţa şi cu smartphone-uri sub brandul propriu Digi. „Nu avem aşteptări de volum, dacă putem aduce modele perfor­mante la un preţ rezo­nabil, acesta este scopul.”

Autor: Alex Ciutacu, Tibi Oprea Postat la 23 mai 2019 16423 afişări

RCS&RDS atacă piaţa şi cu smartphone-uri sub brandul propriu Digi. „Nu avem aşteptări de volum, dacă putem aduce modele perfor­mante la un preţ rezo­nabil, acesta este scopul.”

Compania de cablu RCS&RDS / Digi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de comunicaţii, cu peste 3 milioane de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă, a intrat şi pe piaţa de smartphone-uri lansând trei modele de terminale sub brandul propriu Digi, care vor fi disponibile exclusiv pentru clienţii operatorului.

„Nu avem aşteptări de volum, vrem să ne deservim clienţii cât mai bine şi dacă putem aduce modele perfor­mante la un preţ rezo­nabil, acesta este scopul”, a declarat pentru ZF Serghei Bu­lgac, CEO al grupului Digi. „Nu vrem neapă­rat să ne poziţionăm ca un jucător în zona de echipamente, dar spe­răm să avem succes în faţa clien­ţilor noştri”. Cele trei modele lansate, C1, K1 şi R1, care poartă bran­dul Digi, sunt asam­blate în China de către furnizori sub­con­tractaţi. Cel mai scump dintre aceste modele este Digi K1, care se co­mercializează la 1.099 lei, este dual-sim şi dispune de un display de 6 inchi, procesor octa-core, memorie de 6 GB RAM şi cameră duală de 21 MP.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modele,
piata,
refuz,
asteptari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.