Război pe biletul la loto. Un cuplu a câştigat 1,16 milioane de euro, dar la câteva săptămâni s-au despărţit

Postat la 21 februarie 2024 57 afişări

Război pe biletul la loto. Un cuplu a câştigat 1,16 milioane de euro, dar la câteva săptămâni s-au despărţit

Un cuplu britanic a câştigat 1,16 mil. euro la loto, apoi s-a despărţit. Bărbatul afirmă că are dreptul la jumătate din premiu.

Loteria: Femeia este câştigătoarea pentru că ea a cumpărat biletul.

Au câştigat milionul, dar cu ce preţ? Un cuplu din Marea Britanie a câştigat peste 1 milion de euro la loto şi după câteva săptâmâni s-au despărţit. Iniţial, femeia era de acord să împartă câştigurile cu partenerul ei. Asta până ce acesta a spus că au cumpărat biletul câştigător împreună, ceea ce a deranjat-o pe femeie şi s-a despărţit de britanic.

Apoi, loteria a confirmat că ea este câştigătoarea premiului, pentru că ea a plătit biletul. Bărbatul recunoaşte acest lucru, dar afirmă că el este cel care i-a sugerat să cumpere biletul şi a încercat să-i transfere banii la faţa locului, ca să acopere cheltuiala. Ceea ce complică lucrurile şi mai mult este că cei doi au şi un copil împreună.

Probleme din cauza jocurilor de noroc sunt şi în America. Un bărbat din Washington DC dă în judecată loteria locală după ce a crezut că a câştigat 314 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bilet,
castigare,
cuplu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.