Raiul din Carpaţi, Apuseni, ideal de vizitat toamna, unde preţurile sunt mult mai accesibile decât pe Valea Prahovei”

Postat la 10 octombrie 2023 1186 afişări

Raiul din Carpaţi, Apuseni, ideal de vizitat toamna, unde preţurile sunt mult mai accesibile decât pe Valea Prahovei”

Iubitorii de munte care doresc să se bucure de câteva zile de linişte, departe de agitaţia oraşului mare, într-o zonă incredibil de pitorească ce descoperă peisaje excepţionale toamna, pot opta pentru Sălciua, Munţii Apuseni.

„Dintre activităţile care se pot practica aici, pe lângă drumeţii pe trasee de toate dificultăţile, se pot face plimbări cu mocăniţa şi true rafting pe Arieş. Căsuţele vechi, acoperite cu cetină, pădurile şi crestele munţilor oferă un peisaj aparte ce va încânta pe oricine.

De vizitat în zonă sunt, printre altele, Cascada Şipote, Poarta Zmeilor, multe râuri, mănăstiri, Peştera Huda lui Papară care adăposteşte cea mai mare colonie de lilieci din Europa (80.000), Scăriţa Belioara. De amintit sunt şi preparatele tradiţionale, oferite cu drag de gazdele primitoare, la preţuri mult mai accesibile decât pe Valea Prahovei” arată cei de la romaniamama.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
toamna,
preturi,
valea prahovei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.