Putin, la ieşirea de la urne: E un succes orice rezultat ce-mi va permite să îmi continui munca de preşedinte. Sunt convins că programul meu este bun pentru ţară | FOTO

Autor: Marian Avram Postat la 18 martie 2018 56 afişări

Vladimir Putin şi-a înregistrat votul în cadrul scrutinului prezidenţial din Rusia, iar la ieşirea de la urne a declarat ar fi mulţumit de orice rezultat care să-i asigure un nou mandat de preşedinte, relatează site-ul agenţiei Tass.

Liderul de la Kremlin, care şi-a înregistrat votul la o secţie de votare din Moscova, a declarat că programul său politic este cel mai potrivit pentru Rusia.

”Consider a fi un succes orice rezultat care imi va permite să îmi continui munca de preşedinte. Sunt convins că programul meu este bun pentru ţară”, a declarat Putin.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
VLADIMIR PUTIN,
ALEGERI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.