PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

Autor: Laura Buciu Postat la 31 iulie 2021 315 afişări

PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

Social-democraţii strâng semnături, sâmbătă, pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand, din cauza situaţiei în care se găseşte zona, cu străzi şi trotuare pline de gunoaie.

Social-democraţii au postat, sâmbătă, pe Facebook, imagini cu modul în care bucureştenii din Sectorul 1 „s-au răcorit”, semnând pentru demiterea primară Clotilde Armand., Deşi afară sunt peste 35 de grade.

„Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de caz de pe Şoseaua Chitilei şi blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulţi locuitori revoltaţi de halul în care a ajuns să se arate #capitalacapitalei. De ce semnează oamenii? Uitaţi-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniştei şi multe altele, în această dimineaţă în # sectorul1 ”, spune Alexandru Petrescu, vicepreşedintele PSD Sector 1.

Potrivit acestuia, străzile laterale şi trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac şi crengi, iar oamenii sunt profund nemulţumiţi de debandată administrativă.

„Sectorul este neadministrat, spaţiul urban este căzut în degradare”, a mai scris Petrescu ..

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
clotilde armant,
demitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.