PROTEST LA GUVERN: Aproape o mie de sindicalişti protestează faţă de creşterea preţurilor la gaze şi energie

Postat la 19 iunie 2013 51 afişări

Aproape o mie de sindicalişti protestează miercuri în Piaţa Victoriei din Bucureşti, la Guvern, cerând stoparea calendarului de creştere a preţurilor la gazele naturale şi energia electrică, participanţii aducând la miting un sicriu de copil şi un personaj simbolizând "moartea economiei româneşti"

PROTEST LA GUVERN: Aproape o mie de sindicalişti protestează faţă de creşterea preţurilor la gaze şi energie

 La protest au venit sindicalişti din mai multe judeţe, printre care Galaţi, Iaşi, Bacău, Neamţ, Hunedoara, Dâmboviţa şi Sălaj.

Liderii sindicali au anunţat că se strâng semnături de la toţi protestatarii, pentru stoparea liberalizării preţurilor la gaze şi energie, listele urmând să fie depuse la guvern.

Sindicaliştii afişează pancarte cu mesaje printre care "Austeritatea distruge economia românească", "USL, ce mai e? Sărăcie lucie", "Suntem săraci şi disperaţi" şi "Noi suntem România".

La manifestaţia numită de organizatori "protest de priveghi" a fost adus şi un sicriu de copil, pe care a fost scris textul "Truda părinţilor". Lângă sicriu se află un sindicalist îmbrăcat într-un personaj simbolizând Moartea, cu pelerină pe care scrie "FMI", glugă, coasă şi mască sub formă de cap de mort.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-la-guvern-aproape-o-mie-de-sindicalisti-protesteaza-fata-de-cresterea-preturilor-la-gaze-si-energie-10984572
10984572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.