Protest în Piaţa Victoriei faţă de OUG care modifică legile justiţiei. Oamenii i-au susţinut pe magistraţi: Cinste lor!/ Jandarmeria a menţionat că manifestaţia este ilegală şi au existat dezinformări

Autor: Andra Stroe Postat la 24 februarie 2019 42 afişări

Un nou protest are loc duminică seară în Piaţa Victoriei, din Bucureşti, faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă care modifică legile justiţiei. Protestatarii au scandat mesaje de susţinere a magistraţilor. Manifestanţii au venit cu steaguri ale României şi Uniunii Europene, au avut pancarde cu mesaje precum "Demisia!", "Hoţii!", "Jos Guvernul" şi au strigat, printre altele, "Nu vrem să fim conduţi de hoţi!", "Justiţie, nu corupţie!", "Cinste lor, cinste magistraţilor".

Protest în Piaţa Victoriei faţă de OUG care modifică legile justiţiei. Oamenii i-au susţinut pe magistraţi: Cinste lor!/ Jandarmeria a menţionat că manifestaţia este ilegală şi au existat dezinformări

Aproximativ patru mii de oameni protestează, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Victoriei faţă de ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei.

Manifestaţia a fost organizată pe reţelele de socializare, iar jandarmii sunt prezenţi şi ei în Piaţa, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Magistraţii din Capitală şi din mai multe oraşe ale ţării au protestat, vineri, faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

De luni, activitatea mai multor parchete din oraşe precum Piteşti, Constanţa sau Timişoara va fi suspendată timp de mai multe zile, în semn de protest.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata victoriei,
protest,
manifestatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.