Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Autor: Laura Buciu Postat la 25 august 2023 205 afişări

Temperaturile în luna septembrie vor avea medii care se vor situa peste cele specifice începutului de toamnă. Precipitaţiile vor fi şi ele excedentare, potrivit prognozei pentru perioada 28 august - 25 septembrie, transmise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

28 august - 4 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în jumătatea estică a ţării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în nord-vestul ţării, dar şi uşor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

4 - 11 septembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile sud- vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

11 - 18 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în estul şi sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

18 - 25 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare, mai ales în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoză,
meteo,
toamnă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.