Produse lactate, retrase de la vânzare în Franţa după ce zeci de bebeluşi s-au infectat cu Salmonella

Autor: Departamentul Externe Postat la 03 decembrie 2017 110 afişări

Autorităţile din Franţa au dispus retragerea de la vânzare a unor loturi de lapte pentru copii după ce 20 de bebeluşi au fost infectaţi cu Salmonella, anunţă Direcţia Generală franceză pentru Sănătate, citată de site-ul 20Minutes.fr şi de publicaţia La Depeche.

"Autorităţile sanitare au fost informate în legătură cu infectarea cu Salmonella a 20 de copii mai mici de şase luni în opt regiuni din Franţa", a comunicat Direcţia Generală pentru Sănătate, fără a preciza care sunt zonele în care au fost constatate probleme.

Bebeluşii s-au infectat cu Salmonella agona după ce au consumat lapte praf produs în perioada iulie-noiembrie la o fabrică a companiei LNS (Lactalis).

Autorităţile sanitare au dispus retragerea temporară de la comercializare a produselor lactate pentru bebeluşi fabricate de mărcile Picot, Pepti Junior şi Milumel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
LAPTE,
BEBELUŞI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.