Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi se extinde cu noi magazine în Europa

Postat la 22 mai 2018 106 afişări

Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi vrea să se extindă în Europa cu deschidrerea mai multor magazine în Franţa, Spania şi Italia „pentru a testa apetitul cosnumatorilor”, relatează Bloomberg.

Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi se extinde cu noi magazine în Europa

„În fiecare dimineaţă mă gândesc la piaţa din SUA şi la momentul când vom lansa acolo, însă anul 2018 este anul Europei”, a declarat marţi un vicepreşedinte senior al Xiaomi, Wang Xiang, care conduce operaţiunile globale, într-un interviu acordat la Paris.

Xiaomi încearcă să se extindă pe noi pieţe şi în ţări precum India, Rusia şi Indonezia. A început anul trecut în Spania, unde are acum patru magazine, iar primul său magazin francez a fost deschis marţi la Paris.

Statele Unite se pot dovedi a fi un joc cu totul diferit pentru companie, deoarece o poziţie fermă a preşedintelui Donald Trump împotriva companiilor chineze de tehnologie a provocat deja turbulenţe pentru companii precum ZTE Corp şi Huawei Technologies Co.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.