Prinţul Harry începe o detaşare de patru săptămâni în cadrul forţelor armate australiene

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 06 aprilie 2015 64 afişări

Prinţul Harry a depus luni o jerbă de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din Canberra, la începutul unei detaşări de patru săptămâni în cadrul forţelor armate australiene, relatează DPA în pagina electronică.

Harry a sosit la Sydney, după care a plecat în capitala australiană, unde a vizitat monumentul şi a făcut un tur al Memorialului Războiului, potrivit postului ABC.

Sute de persoane l-au salutat pe prinţul britanic la Canberra.

El a prezentat o scrisoare din partea reginei, în care Elizabeth a II-a apreciază că nepotul său va "beneficia foarte mult" de pe urma perioadei pe care o va petrece cu trupele australiene, potrivit BBC.

Prinţul urma să se prezinte la datorie la şeful forţelor armate australiene Mark Binskin.

Căpitanul Harry Wales este detaşat la un număr de unităţi şi regimente din Sydney, Darwin şi Perth, în cadrul unui "program ambiţios" care include exerciţii de antrenament urban şi de teren, inclusiv cu forţele speciale, dar şi mobilizări interne, au anunţat forţele britanice săptămâna trecută.

Al doilea fiu al prinţului Charles şi prinţesei Diana urmează să-şi încheie în iunie cariera militară de zece ani.

Prinţul urmează să viziteze Noua Zeelandă după detaşarea în Australia.

Perioada de detaşare urmează să fie întreruptă spre sfârşitul acestei luni, când prinţul va efectua o vizită în Turcia, unde va participa la comemorarea campaniei aliate de la Gallipoli, în 1915, în care au murit mii de militari australieni şi neozeelandezi.

În a doua parte a anului, Harry urmează să depună muncă de voluntar în asociaţii de caritate, o perioadă în care îşi va analiza opţiunile pentru viitor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AUSTRALIA,
HARRY,
M.BRITANIE
/actualitate/printul-harry-incepe-o-detasare-de-patru-saptamani-in-cadrul-fortelor-armate-australiene-14108268
14108268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.