Primul teaser trailer pentru noul sezon "Game of Thrones" - VIDEO

Postat la 04 decembrie 2015 211 afişări

John Snow, această pisică a lui Schrödinger, este prezent în noul clip al sezonului şase al serialului "Game of Thrones", dar fanii încă nu primesc răspunsul la cea mai importantă întrebare. John Snow e viu sau e mort? Până în aprilie când se difuzează sezonul şase, Snow este şi viu şi mort, exact ca pisica lui Schrödinger.

Săptămânile trecut, producătorii au lansat  o fotografie parţială care îl arată pe Jon Snow cu o faţă însângerată, dar viu, iar imaginea este însoţită de textul următor: "APRIL. #GoTSeason6". Speculaţiile fanilor despre destinul personajului Jon Snow au fost stimulate şi de faptul că actorul Kit Harington a fost văzut în această vară pe platourile din Irlanda unde sunt turnate unele dintre episoadele show-ului TV, dar şi de decizia sa de a nu-şi tunde părul - care a devenit o marcă înregistrată a personajului său.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sezon,
clip,
lansare,
hbo,
trailer,
deces,
fani,
irlanda,
personaj,
pisica,
refuz,
video
/actualitate/primul-teaser-trailer-pentru-noul-sezon-game-of-thrones-video-14908931
14908931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.