Primul Revelion în care, la restaurante, nu se fumează la masă. Ce spun patronii de localuri

Autor: Departamentul Economic Postat la 29 decembrie 2016 91 afişări

Restaurantele mai mari, care găzduiesc petreceri de Sărbători, se confruntă acum cu primul Revelion în care fumatul este interzis la masă, astfel că şi rezervarea locurilor a avut un ritm ceva mai lent. MEDIAFAX consemnează opiniile câtorva patroni de localuri pe această temă.

La 15 decembrie, când au început ofertările, a existat o anumită îngrijorare în rândurile patronilor de localuri care şi-au amintit că în noaptea dintre 2016 şi 2017 va fi primul Revelion când fumatul la masă va fi interzis. Cei care au avut posibilităţi financiare, dar şi de infrastructură, au început chiar cu amenajarea unor terase încălzite, destinate fumătorilor, dar nimeni nu şi-a trecut în ofertă mesajul de tip „La noi se fumează”. Abia acum, în ultimele zile din perioada dedicată rezervărilor, patronii pot spune că sunt toate locurile ocupate.

Anton G., proprietarul unui local din Bucureşti, a preferat să nu vorbească despre cazul său, dar a ţinut să precizeze că, în general, „poate e mai bine aşa, oamenii vor socializa mai mult”.

Citiţi mai multe pe Mediafax

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
REVELION,
LEGEA ANTIFUMAT,
RESTAURANTE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.