Primul meu job - Valentin Storoj, managing director Raben Logistics România - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 24 aprilie 2019 112 afişări

"Fiind proaspăt absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, îmi doream să îmi găsesc ceva în domeniu, nici prin gând nu îmi trecea că primul meu loc de muncă va fi într-un domeniu total diferit – transporturi şi logistică."

"Îmi aduc aminte că după ce am fost angajat (ca referent trasport la o casă de expediţii), prima sarcină pe care am primit-o a fost să îmi ajut colegii făcând copii ale diverselor documente cu care lucrau ei şi să trimit faxuri pentru mărfurile aflate în tranzit vamal. După ce am reuşit să cuceresc imprimanta şi faxul şi am intrat cu adevărat în domeniu, mi-am dat seama că asta îmi doresc să fac şi pe viitor."

"Pentru mine, primul meu loc de muncă mi-a definit cariera ce a urmat; nu ştiu cum ar fi arătat viitorul fără acel job."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.