Primăria Timişoara investeşte 23,7 mil. lei în construcţia unei noi clădiri pentru Clinica de Balneologie

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 24 ianuarie 2024 38 afişări

Primăria Timişoara investeşte 23,7 mil. lei în construcţia unei noi clădiri pentru Clinica de Balneologie

Primăria municipiului Timişoara derulează un proiect de investiţii de 23,7 mil. lei (aproximativ 4,8 mil. euro) ce vizează construcţia unei noi clădiri pentru Clinica de Balneologie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Timişoara, dar şi pentru reabilitarea uneia dintre clădirile existente.

Clinica de Balneologie va avea un bazin mare cu apă termală, 4 băi galvanice, 14 săli cu tratamente diverse şi 5 cabinete de consultaţii. Lucrările sunt realizate de compania Alex-Dia Construct din Timişoara, termenul de finalizare al investiţiei fiind estimat pentru vara anului 2024, incluzând dotările medicale şi procedurile de achiziţie publică aferente. Având în vedere nivelul ridicat de umiditate care rezultă în urma tratamentelor oferite, Clinica de Balneologie include în dotare o centrală de tratare a aerului, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Timişoara.

’’Suntem pregătiţi ca, după aprobarea bugetului pe 2024, să lansăm achiziţiile pentru dotări atât aici, la Balneologie, cât şi la Clinica de ORL. Pe aceste investiţii încercăm să mai atragem fonduri europene în noul program de finanţare, tocmai pentru ca să acoperim cheltuielile pentru echipamente.’’, a declarat Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, într-un comunicat de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
clinica,
cladiri,
dotare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.