Primăria Oradea investeşte peste 90 mil. lei în reabilitarea energetică a cinci unităţi de învăţământ

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 22 februarie 2024 39 afişări

Primăria Oradea investeşte peste 90 mil. lei în reabilitarea energetică a cinci unităţi de învăţământ

Primăria Oradea a lansat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul de participare pentru reabilitarea energetică a cinci unităţi de învăţământ din municipiu, investiţie estimată la 90,2 mil. lei (18,1 mil. euro). Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 1 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

Unităţile de învăţământ care vor fi reabilitate energetic sunt: Şcoala Gimnazială ’’Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic ’’Aurel Lazăr’’, Şcoala Gimnazială ’’Oltea Doamna’’, Colegiul Naţional ’’Iosif Vulcan’’ şi Grădiniţa nr. 42. Proiectul de reabilitare este finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), în vederea creşterii eficienţei energetice în conformitate cu strategia de dezvoltare a municipiului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.