Primăria Oradea investeşte 58,9 mil. lei în construcţia unui nou pasaj subteran

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 13 noiembrie 2023 76 afişări

Primăria Oradea investeşte 58,9 mil. lei în construcţia unui nou pasaj subteran

Primăria Oradea a transmis spre publicare în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul de participare cu privire la licitaţia deschisă pentru realizarea noului pasaj subteran prevăzut la intersecţia străzilor Decebal cu Tudor Vladimirescu şi lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi, investiţie estimată la 58,9 mil. lei (11,8 mil. euro), fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 15 decembrie 2023, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

’’Soluţia pentru fluidizarea şi descongestionarea traficului din oraş constă în realizarea unor coridoare de mobilitate. Unul dintre acestea este <Coridor de mobilitate Tudor Vladimirescu – Meşteşugarilor>, care presupune realizarea unui pasaj subteran la intersectţia dintre B-dul Decebal şi strada Tudor Vladimirescu, lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi de circulaţie, un pasaj subteran la intersecţia străzilor Oneştilor şi Tudor Vladimirescu, asigurarea a patru benzi de circulaţie pe strada Lăpuşului, respectiv un pasaj suprateran pe strada Meşteşugarilor peste drumul de centură (strada Ovid Densuşeanu) şi calea ferată’’, se arată în comunicatul de presă transmis de primăria Oradea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oradea,
investitii,
drum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.