PRIMA CASĂ: Statul are în vedere suplimentarea fondurilor pentru program. O decizie va fi luată în 2 săptămâni

Postat la 25 iunie 2013 57 afişări

Autorităţile au în vedere suplimentarea fondurilor pentru programul "Prima Casă" după epuizarea fondurilor existente, estimată pentru septembrie-octombrie, discuţiile sunt avansate în acest sens şi se poate ajunge la o decizie în circa două săptămâni, a declarat Aurel Şaramet, preşedintele FNGCIMM.

PRIMA CASĂ: Statul are în vedere suplimentarea fondurilor pentru program. O decizie va fi luată în 2 săptămâni

 "Se are în vedere (suplimentarea fondurilor pentru "Prima Casă" - n.r.). Fac precizarea că cel puţin până la mijlocul lunii septembrie, poate chiar octombrie actualele sume sunt valide şi funcţionale, dar sunt discuţii avansate cu Ministerul Finanţelor pentru a se suplimenta acest program", a afirmat Şaramet la un seminar pe tema garantării creditelor, întrebat dacă vor fi suplimentate fondurile pentru Prima Casă.

El nu a putut spune ce sume vor fi disponibile suplimentar, fiind încă analizate variantele, iar o decizie ar putea fi luată în una-două săptămâni.

"Că va fi de 100 milioane, 200 milioane sau 400 milioane, nu vă pot da această precizare, dar sunt analize şi, după ştiinţa mea, în maxim o săptămână, poate două săptămâni se va lua o decizie în acest sens", a spus Şaramet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prima-casa-statul-are-in-vedere-suplimentarea-fondurilor-pentru-program-o-decizie-va-fi-luata-in-2-saptamani-11019143
11019143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.