LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina | FOTO

Postat la 02 februarie 2019 272 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în judeţul Vâlcea, pe domeniul schiabil Transalpina, la Voineasa. Turiştii au făcut fotografii cu şeful statului, acestea fiind, ulterior, postate pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut fotografii cu turiştii care au fost, sâmbătă, la schi, la Voineasa.

Iohannis a fost îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu cu care a mai fost surprins în timpul practicării sporturilor de iarnă. În imaginile în care apare alături de turişti, preşedintele poartă ochelari şi cască de protecţie şi este zâmbitor.

Klaus Iohannis este amator de drumeţii la munte şi schi, ultima dată când şeful statului a fost la munte fiind pe 19 ianuarie, în Munţii Şureanu. Şi atunci turiştii au făcut fotografii cu şeful statului.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turisti,
klaus iohannis,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.