Premierul Italiei, Giorgia Meloni, se desparte de partener din cauza unor comentarii sexiste

Autor: Petru Mazilu Postat la 20 octombrie 2023 305 afişări

Premierul Italiei, Giorgia Meloni, a anunţat că a decis să se despartă de partenerul său din cauza unor comentarii sexiste făcute de bărbat la televiziune, potrivit Reuters. Cei doi au un copil şi au format un cuplu timp de 10 ani.

Premierul Italiei, Giorgia Meloni, se desparte de partener din cauza unor comentarii sexiste

Prim-ministrul italian Giorgia Meloni a declarat vineri că s-a separat de partenerul său, jurnalistul de televiziune Andrea Giambruno, care a atras critici în ultimele săptămâni pentru comentariile sexiste făcute în timpul unei emisiuni.

„Relaţia mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape 10 ani, se termină aici. Drumurile noastre s-au separat de ceva timp şi a sosit momentul să recunoaştem acest lucru”, a scris Meloni pe Facebook.

Cuplul are un copil mic.

Giambruno este prezentatorul unui program de ştiri difuzat de Mediaset, parte a grupului media deţinut de moştenitorii lui Silvio Berlusconi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meloni,
partener,
despărţire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.