Premierul, călătorie cu metroul. Nu şi-a putut plăti biletul cu telefonul

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 iunie 2023 141 afişări

Premierul, călătorie cu metroul. Nu şi-a putut plăti biletul cu telefonul

Premierul Marcel Ciolacu spune, marţi, că a încercat să plătească biletul de metrou cu telefonul, dar nu a reuşit: „Am văzut mesaj de la bancă. Nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam şi cumpărat două călătorii”. 

„Nu e prima oară când merg cu metroul. E adevărat, acum a devenit mai interesant, din cauză sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc şi cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă. Nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam şi cumpărat două călătorii”, spune Marcel Ciolacu.

Premierul precizează că mai are „cel puţin încă o călătorie”.

„O să folosesc metroul. Sper să plec şi cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Este normală abordarea, nu este una de imagine, de PR, cum se spune, e chiar una de normalitate”, ăîncheie Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
metrou,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.