Pregatiti-va sa primiti amenzi, chiar daca aveti rovinieta

Postat la 01 octombrie 2010 34 afişări

Daca aveti deja rovinieta auto sub forma de autocolant, inca valabila, si veti trece prin dreptul camerelor de supraveghere instalate sa verifice noile roviniete electronice, puteti avea surpriza sa va treziti cu o amenda acasa, potrivit ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu.

Soferii care detin rovinieta sub forma de autocolant nu sunt detectaţi de camere, insa in cazul unei amenzi, trebuie sa faca dovada platii rovinietei de tip vechi cu chitanta, a adaugat ea. Oficialii de la Compania Naţionala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) contrazic insa afirmatiile lui Boagiu.

CNADNR a introdus de vineri, 1 octombrie, rovinieta electronica, urmand ca soferii fara documentele care atesta plata acesteia sa achite despagubiri in functie de tipul vehiculului, intre 28 si 1.210 euro, si amenzi intre 250 si 4.500 de lei.

Detalii pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
transporturi,
rovinieta,
Anca Boagiu,
amenda
/actualitate/pregatiti-va-sa-primiti-amenzi-chiar-daca-aveti-rovinieta-7437755
7437755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.