Poziţie surpriză: UiPath o numeşte pe Andreea Baciu, primul director care se va ocupa de cultura organizaţională a angajaţilor companiei

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 27 aprilie 2021 73 afişări

Poziţie surpriză: UiPath o numeşte pe Andreea Baciu, primul director care se va ocupa de cultura organizaţională a angajaţilor companiei

UiPath, prima companie cu rădăcini româneşti care a ajuns pe Bursa din New York, a numit-o astăzi pe Bettina Koblick în funcţia de chief people officer (CPO). Koblick îi va raporta direct cofondatorului şi CEO-ului Daniel Dines şi va conduce întregul ciclu al angajării, de la brandul de angajator la achiziţia de talente, transmite Business Wire, conform Yahoo Finance.

Astfel, Andreea Baciu, CPO interimar al UiPath, va deveni primul chief culture officer (CCO) din cadrul companiei, raportându-i lui Koblick şi continuând să facă parte din echipa de conducere a lui Daniel Dines. Prin acest rol, Andreea Baciu va lucra de-a lungul organizaţiei pentru a construi o cultură de apartenenţă care se aliniază incluziunii globale şi obiectivelor de diversitate ale firmei.

Între timp, Koblick va părăsi compania de software-uri ServiceMax, unde a ocupat funcţia de CPO.

„Bettina este un lider inovativ care vine cu o experienţă bogată, realizând parteneriate cu mai multe echipe executive prin intermediul cărora a trasat o serie de strategii orientate către oameni”, a declarat Dines.

„(Bettina Koblick – n.r.) a construit programe de succes şi relaţii prin care a susţinut procesele de recrutare, educaţie şi dezvoltare a angajaţilor. Acest palmares de creare a unui mediu grozav, în care oamenii realizează cea mai bună muncă din carierele lor, le va permite angajaţilor noştri să profite la maxim de experienţa din cadrul UiPath”, a adăugat CEO-ul.

„A fost un privilegiu să lucrăm alături de Andreea pe măsură ce am scalat UiPath la nivel global. Atenţia pe care o oferă culturii, incluzând aici poziţia sa de lider în ceea ce priveşte siguranţa psihologică a angajaţilor, a reprezentat un element esenţial în construirea unei organizaţii mondiale. Aceste sarcini de pionierat au jucat un rol imens în menţinerea culturii noastre la un nivel cât mai ridicat. Vreau să îi mulţumesc personal şi de abia aştept să văd ce vom realiza împreună”, spune Daniel Dines.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uipath,
pozitie,
angajati,
companie,
ceo,
new york

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.