Povestea incredibilă a românului de 29 de ani care a ajuns cel mai mare client al camioanelor Mercedes

Autor: Bogdan Alecu Postat la 16 septembrie 2016 3533 afişări

Cristian Dolofan, 29 de ani, absolvent de Politehnică...

Povestea incredibilă a românului de 29 de ani care a ajuns cel mai mare client al camioanelor Mercedes

Cristian Dolofan, 29 de ani, absolvent de Politehnică, secţia transporturi rutiere, a devenit cel mai mare client de camioane Mercedes-Benz prin compania Dolo Trans Olimp, care în următoarele două săptămâni va ajunge la o flotă de peste 250 de camioane.

„Anul acesta chiar se simte revigorarea economică în România, în special în industria auto, de la transportul de maşini la transport componente. În plus, cu peste 250 de ca­mioane intrăm în liga marilor transportatori şi avem acces direct la licitaţii, alături de camioane şi semiremorci noi“, a spus Cristian Dolofan, acţionarul majoritar al Dolo Trans Olimp. De asemenea, Dolo Trans Olimp colaborează cu case de expediţii precum DHL sau Gefco.

Povestea incredibilă a românului de 29 de ani care a ajuns cel mai mare client al camioanelor Mercedes. Cum a ajuns la această afacere

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camioane,
crestere,
clienti,
mercedes,
transport,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.