Povestea de carieră a lui Ioan Nani, CEO şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie Antibiotice Iaşi

Postat la 17 martie 2024 69 afişări

Povestea de carieră a lui Ioan Nani, CEO şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie Antibiotice Iaşi

Cu o bogată experienţă în control şi audit financiar la Ministerul de Finanţe şi Curtea de Conturi a României, Ioan Nani a preluat, în 1994, funcţia de director economic al Antibiotice Iaşi, cel mai important producător român de medicamente generice, iar în 1998 a fost ales în funcţia de director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. Încă de la începutul activităţii sale în cadrul Antibiotice Iaşi, a iniţiat în anul 1997 listarea la Bursa de Valori Bucureşti a companiei. Sub conducerea sa, Antibiotice Iaşi a devenit lider mondial în producţia substanţei active nistatina, iar activitatea de export a cunoscut o dezvoltare considerabilă. Printre obiectivele pe care executivul şi le-a setat în rolul actual se numără transformarea platformei industriale Antibiotice Iaşi într-un hub european pentru cercetare şi dezvoltare de tehnologii şi produse noi şi asigurarea unui transfer de cunoaştere către noua generaţie de tineri care să poată prelua destinul fabricii în viitor, să o dezvolte şi să-i împlinească menirea.

PROFILUL LUI IOAN NANI A APĂRUT ÎN ANUARUL 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2023, UNDE A OCUPAT LOCUL 66 CA URMARE A VOTURILOR PRIMITE DE LA REPREZENTANŢII MEDIULUI ROMÂNESC DE AFACERI. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.