Poliţista care l-a pus pe fugă pe George Simion are PROBLEME mari. E un caz „George Floyd” românesc

Postat la 29 septembrie 2023 522 afişări

Poliţista care l-a pus pe fugă pe George Simion are PROBLEME mari. E un caz „George Floyd” românesc

O poliţistă din cadrul Secţiei 17, care, în primăvara anului trecut, a intervenit pentru aplanarea unui conflict provocat de liderul AUR, George Simion, în faţa sediului Digi TV, se află acum în atenţia procurorilor, după ce un bărbat pe care l-ar fi imobilizat împreună cu mai mulţi colegi a murit la spital, grav rănit.

Eduard Giosu, în vârstă de 30 de ani, a murit la spital după ce, în dimineaţa zilei de 18 septembrie, a fost internat cu răni grave la cap, dar şi mai multe echimoze pe corp. Moartea acestuia a produs, în presă, mai multe speculaţii legate de faptul că ar fi fost bătut de şase poliţişti ai Secţiei 17.

Potrivit unor surse judiciare, în jurul orei 3.20, o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că un bărbat aflat doar în lenjerie intimă are un comportament agresiv şi pare foarte dezorientat.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caz,
fuga,
probleme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.