Politicienii vorbesc de Florii: Băsescu despre valorile creştine, Ponta despre Crin

Postat la 13 aprilie 2014 42 afişări

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au transmis, fiecare în stilul său, mesaje de felicitare pentru românii care îşi sărbătoresc onomastica de Florii.

Politicienii vorbesc de Florii: Băsescu despre valorile creştine, Ponta despre Crin

Preşedintele a transmis mesajul sub formă de comunicat emis de Administraţia Prezidenţială, afirmând următoarele:

"Transmit cele mai bune gânduri şi sincerele mele urări de sănătate tuturor celor care îşi serbează ziua numelui astăzi, în Duminica Floriilor. Fie ca această sfântă sărbătoare a creştinilor să constituie pentru noi toţi un prilej de bucurie alături de cei dragi, dar şi un bun moment de reflecţie la adevăratele valori ale spiritualităţii noastre! La mulţi ani!".

Premierul, în schimb, şi-a folosit contul de Facebook spre a posta o urare glumeaţă, ilustraă cu fotografia soţiei sale, Daciana Ponta, şi a fiicei sale, dar şi conţinând o săgeată la adresa fostului său partener de coaliţie, Crin Antonescu:

"Tuturor celor care azi, de Florii, îşi serbează numele - le urez sănătate, linişte şi fericire! Deşi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat în ultimul timp tot felul de "prieteni"), cred că este un nume foarte frumos şi le mulţumesc celor care mi-au transmis felicitări. Şi o să mă sărbătoresc cu plăcere alături de "florile" din poză! Şi celor cu numele de "Crin" le urez sincer toate cele bune! (Chiar dacă tuturor ne este imposibil să înţelegem uşurinţa cu care, rapid şi neaşteptat, îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de locul şi contextul în care se află. Aşa o fi soiul lor!)"

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politicienii-vorbesc-de-florii-basescu-despre-valorile-crestine-ponta-despre-crin-12457670
12457670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.