Putin nu exclude o candidatura la presedintie in 2012

Postat la 13 aprilie 2011 11 afişări

Premierul rus, Vladimir Putin, a declarat miercuri ca nu exclude posibilitatea de a candida, la fel ca presedintele Dmitri Medvedev, la alegerile prezidentiale din 2012, subliniind ca decizia va fi luata impreuna cu acesta, in functie de situatie, relateaza RIA Novosti.

"Nici eu, nici Dmitri Anatolevici (Medvedev) nu excludem ca fiecare dintre noi sa poata fi candidat la alegeri. Vom tine cont de realitatile situatiei in apropierea scrutinului", a declarat Putin, potrivit agentiei. "Decizia trebuie sa fie luata la un moment dat. Dar alegerile sunt abia peste un an, iar aceasta agitatie nu favorizeaza continuarea normala a activitatii", a adaugat Putin. Dmitri Medvedev a relansat speculatiile privind eventulalele rivalitati din cadrul tandemului aflat la putere in Rusia declarand, in cadrul unui interviu difuzat marti, ca isi va anunta in curand decizia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
putin,
rusia,
candidatura,
presedintie
/actualitate/politic/putin-nu-exclude-o-candidatura-la-presedintie-in-2012-8154386
8154386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.