Funeriu despre lefurile dascalilor: "Ati vazut vreun profesor sa moara de foame din cauza salariului?"

Postat la 19 martie 2010 17 afişări

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, nu mai vrea sa auda despre lefurile mici ale dascalilor, considerand ca angajatii din invatamant "nu mor de foame".

"Stiu ca salariile profesorilor nu sunt unele grozave, dar sa nu mai spunem ca profesorii mor de foame. Ati vazut dumneavoastra vreun profesor sau vreun functionar al statului sa moara de foame din cauza salariului?", a spus Funeriu, joi seara, la postul B1TV, la doar cateva ore dupa ce, la sediul Ministerului Educatiei, a sustinut ca este deschis pentru dialogul cu sindicatele. Afirmatia ministrului a starnit reactii chiar din interiorul partidului din care acesta face parte, eurodeputatul PD-L, Cristian Preda, cerandu-i lui Funeriu sa-si retraga declaratia: "O asemenea retorica nu face decat sa irite. Cu atat mai mult intru-un context social deja tensionat si in conditiile in care salariile din Educatie sunt mizerabile.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
Funeriu,
invatamant,
profesori,
salarii
/actualitate/politic/funeriu-despre-lefurile-dascalilor-ati-vazut-vreun-profesor-sa-moara-de-foame-din-cauza-salariului-5759882
5759882
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.