Cine este Victor Ponta: de la "micul Titulescu" la seful PSD

Postat la 21 februarie 2010 110 afişări

Victor Ponta, social-democratul care a intrat in partid pe vremea lui Adrian Nastase pentru a-si capata, in scurt timp, porecla "micul Titulescu", a fost, pe rand, procuror, secretar de stat si ministru, iar mai nou este presedinte al PSD.

Victor-Viorel Ponta s-a nascut la 20 septembrie 1972, in Bucuresti, are doi copii si se află la a doua casatorie. Ponta este sotul eurodeputatului PSD Daciana Sarbu, fiica social-democratului Ilie Sârbu, vicepresedinte al PSD si ministru al Agriculturii in Guvernele Nastase si Boc.

In 1995 devine absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti. Opt ani mai tarziu devine doctor in Drept Penal International.

Cititi mai multe despre biografia lui Victor Ponta pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
politic,
PSD,
rezultat,
voturi,
Victor Ponta,
CV,
biografie
/actualitate/politic/cine-este-victor-ponta-de-la-micul-titulescu-la-seful-psd-5579912
5579912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.