PNL, despre buget: Zero taxe şi impozite noi în 2024

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 decembrie 2023 32 afişări

PNL, despre buget: Zero taxe şi impozite noi în 2024

Bugetul de stat urmează să fie aprobat în Parlament până în 22 decembrie, afirmă Florin Roman (PNL). El afirmă că Marcel Boloş a obţinut susţinerea deputaţilor liberali pentru votul pe bugetul de stat pe anul 2024, întrucât proiectul prevede cerinţele PNL, printre care „zero taxe şi impozite noi”.

„Ministrul Finanţelor Publice, Marcel Ioan Boloş, a obţinut azi (luni - n.r.) susţinerea deputaţilor liberali pentru votul pe bugetul de stat pe anul 2024, întrucât proiectul prevede cerinţele PNL”, scrie pe Facebook Florin Roman.

El afirmă că acestea sunt zero taxe şi impozite noi în 2024, continuarea investiţiilor de pe programul naţional liberal “Anghel Saligny”, sumele prevăzute în buget pentru plata pensiilor majorate şi să fie bugetate sumele pentru creşterile salariale din educaţie şi finanţarea posturilor pentru medici rezidenţi

„PNL rămâne garantul şi gardianul Pilonului II de pensii. Bugetul de stat urmează să fie aprobat în parlament până în 22 decembrie”, încheie Roman.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
boloş,
buget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.