PNL cere Avocatului Poporului să atace la CCR OUG care diminuează contribuţia la Pilonul 2 de pensii

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 19 noiembrie 2017 49 afişări

PNL solicită Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională OUG nr. 82/2017, prin care este diminuată contribuţia la Pilonul 2 de pensii, afimând că încalcă prevederile constituţionale referitoare la dreptul de proprietate şi dreptul la pensie, se arată într-un comunicat transmis MEDIAFAX.

Sesizarea va fi depusă la Avocatul Poporului, luni, la ora 13:00, de către purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, alături de preşedintele Comisiei juridice a PNL, deputatul Ioan Cupşa, şi preşedintele Comisiei de muncă a PNL, deputatul Mara Calista, potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL către MEDIAFAX.

PNL afirmă că OUG 82/2017 prin care este diminuată contribuţia la Pilonul 2 de pensii, „încalcă prevederile constituţionale referitoare la dreptul de proprietate şi dreptul la pensie”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PNL,
CCR,
OUG NR. 82/2017

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.