Piedone candidează la PMB. Evenimentul de lansare, pe 5 aprilie, la Sala Palatului

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 februarie 2024 27 afişări

Piedone candidează la PMB. Evenimentul de lansare, pe 5 aprilie, la Sala Palatului

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. Lansarea candidaţilor va avea loc pe 5 aprilie, la sala Palatului. „ Eu, în cei 30 de ani, nu m-am ridicat de la firul de iarbă”, afirmă Piedone.

„Pe 5 aprilie, la Sala Palatului, va fi un eveniment, anunţarea candidatului, subsemnatul, (la PMB - n.r.) şi candidaţii pentru primăriile de sector. Pe 5 aprilie, Sala Palatului, va exista lansarea candidaţilor PUSL”, spune la Antena 3 Cristian Popescu Piedone.

El spune că „politica s-a erodat atât de tare, iar cetăţenii au observat acest lucru”.

„Degeaba au carapace şi maşinării de partid. Nu au motor. Eu pot avea un motor de peste 2 milioane de cai putere, cetăţenii Bucureştiului. Eu am nevoie de acest motor, al oamenilor care s-au cam săturat de politicieni. Despre politicieni puteţi spune orice, dar nu că e un politician abil. dar să şterg praful, să mai dau cu o mătură... A te alege în funcţia de primar nu te alege dacă ai fost olimpic la matematică, nu te alege dacă ai depus jurământul lui Socrate, nu te alege dacă ai milioane de euro în cont. Ei rezonează şi vor să aibă ceva alături de ei. Eu, în cei 30 de ani, nu m-am ridicat de la firul de iarbă. Datorită greutăţii mele, forţa gravitaţională m-a menţinut cu picioarele pe pământ”, încheie Piedone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piedone,
candidat,
pmb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.