Peste 9000 programe de studiu din 10 ţări la cel mai mare târg internaţional de universităţi din Europa de Sud Est

Autor: Georgiana Călin Postat la 14 septembrie 2017 255 afişări

În perioada 7-8 octombrie, Bucureşti găzduieşte o nouă ediţie RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare târg internaţional de universităţi din Sud-Estul Europei, care aduce în această toamnă vizitatorilor informaţii peste 9000 de programe de studiu din 10 ţări şi cea de-a treia edţie RIUF YouForum, singura conferinţă dedicată 100% dezvoltării personale şi orientării în carieră pentru elevi şi studenţi.

Peste 9000 programe de studiu din 10 ţări la cel mai mare târg internaţional de universităţi din Europa de Sud Est

RIUF aduce în acelaşi loc peste 120 de universităţi şi instituţii educaţionale din România şi din străinătate, şcoli de limbi străine şi ONG-uri studenţeşti pentru a oferi ocazia vizitatorilor să afle informaţii complete despre programele de studiu şi oportunităţile educaţionale pe care le pot accesa. Peste 20 universităţi prezente la târg participă pentru prima dată la un eveniment educaţional în România, printre care se numără şi University College London (Marea Britanie), Webster University (SUA), Les Roches Global Hospitality Education (Elveţia), Hertie School of Governance (Germania) sau Aarhus University, Faculty of Arts (Danemarca), unele dintre cele mai prestigioase universităţi din lume.

Universităţile prezente la RIUF pun la dispoziţia participanţilor 9000 de programe de studiu de licenţă, masterat, MBA şi doctorat din peste 15 domenii de activitate precum economie şi business, IT&Computer Science, ştiinţe sociale, inginerie, medicină sau drept, acestea fiind cele mai frecvente opţiuni ale tinerilor.

Pe toată durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită şi pot participa la RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacţioneze în peste 6 ateliere practice si 20 de sesiuni de discuţii cu peste 45 de invitaţi de renume din diferite domenii de activitate din România, printre care şi Teodora Migdalovici (The Alternative School for Creative Thinking), Ovidiu Eftimie (Times New Roman) sau Vladimir Coman-Popescu (HaHaHa Production).

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internaţional de universităţi având loc pe 7-8 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din ţară sau din străinătate.

Ajuns în această toamnă la cea de-a 21a ediţiie, RIUF are loc şi la Timişoara, pe 10 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara - CRAFT, precum şi la Iaşi, pe 12 octombrie, la Palas Congress Hall.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.