Peste 1.000 de paturi sau dulapuri sunt aduse zilnic în magazinul IKEA din Băneasa

Postat la 16 martie 2017 113 afişări

Şapte camioane cu dulapuri, canapele, măsuţe şi decoraţiuni a primit ieri magazinul IKEA din Băneasa. Dis-de-dimineaţă, cu câteva ore înainte ca magazinul să-şi deschidă porţile, 30 de angajaţi ai IKEA încep să descarce produsele, care sunt puse apoi pe rafturile magazinului cu o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi.

Peste 1.000 de paturi sau dulapuri sunt aduse zilnic în magazinul IKEA din Băneasa

„Este o zi uşoară pentru noi, în mod normal avem zece ca­mioane de descărcat. Tre­buie să terminăm înainte să se deschidă magazinul sau chiar înainte cu jumă­tate de oră pentru a se face şi curăţenie. Pe­rioada cea mai încărcată pentru noi este între septembrie şi decembrie, când pri­mim 12-14 camioane cu marfă. Am descărcat chiar şi 18 camioane într-o zi”, a spus Cristian Ioniche, manager logistică al IKEA Băneasa.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
ikea,
baneasa,
camioane,
deschidere,
angajati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.