Percheziţii la Primăria Sectorului 5, într-un dosar privind acordarea de ajutoare sociale

Autor: Andrei Dumitrescu Postat la 19 decembrie 2014 35 afişări

Procurorii Parchetului Bucureşti şi poliţiştii fac, vineri, 25 de percheziţii, între care şi la Primăria Sectorului 5, într-un dosar privind procedura de acordare a unor ajutoare sociale, în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu, trafic şi cumpărare de influenţă.

Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că în această cauză se efectuează urmărirea penală pentru posibila săvârşire a unor "infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale".

Sursa citată a precizat că procurorii fac 25 de percheziţii în Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia publică unde au loc percheziţii este Primăria Sectorului 5.

La percheziţii participă procurori şi 120 de poliţişti. Cercetările sunt făcute de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Capitalei, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
PRIMĂRIE,
/actualitate/perchezitii-la-primaria-sectorului-5-intr-un-dosar-privind-acordarea-de-ajutoare-sociale-13730074
13730074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.