Pasagerii unui avion cu români care a aterizat în Creta au fost testaţi pentru Covid-19, fără explicaţii şi cu formularele completate

Autor: Alina Mihai Postat la 02 iulie 2020 53 afişări

La Aeroportul Heraklion din Creta a fost testată fiecare persoană care a venit din România cu o cursă care a adus turişti din Bucureşti şi Cluj Napoca. Testarea a durat peste 3 ore, a povestit la Digi24 Vlad, unul dintre pasagerii aflaţi în avion.

Ministerul de extrene român a dat ieri asigurări că în ceea ce priveşte accesul pe teritoriul elen, vor fi făcute teste aleatorii pentru depistarea infectării cu SARS-CoV-2.

În plus, şi autorităţile din Grecia au transmis că posibilitatea ca turiştii români să fie testaţi pentru COVID-19 este „foarte mică”.

Toţi cei care călătoresc în Grecia trebuie să ştie că persoanele testate trebuie să aştepte rezultatul timp de 24 de ore, în condiţii de autoizolare, la adresa pe care au declarat-o în formularul electronic.

Citiţi articolul pe Mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.