Adio, Parcul Herăstrău! Firea a rezolvat încă o problemă arzătoare a Bucureştiului

Postat la 19 decembrie 2017 639 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, marţi, propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de schimbare a numelui Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai.

Adio, Parcul Herăstrău! Firea a rezolvat încă o problemă arzătoare a Bucureştiului

Proiectul de hotărâre a fost aprobat, marţi, de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) cu 39 de voturi pentru şi 12 abţineri.

"Eu cred că ne grăbim. Ar fi fost mai normal să întrebăm şi Casa Regală, pentru că este posibil să ne trezim că membrii Casei nu vor fi de acord", a declarat Lucian Iliescu, consilier din partea PMP.

Un proiect de hotărâre asemănător, de data aceasta al consilierilor liberali, a fost de asemenea aprobat de Consiliul General al Capitalei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.