Papalekas face “tripla”: după ce a atras Vodafone şi Telekom în birourile sale, a cumpărat şi noul sediu al Orange

Postat la 27 noiembrie 2014 84 afişări

Fondul de investiţii Globalworth, fondat şi condus de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a ajuns la un acord cu suedezii de la Skanska pentru achiziţia primei clădiri a proiectului de birouri Green Court din zona Barbu Văcărescu - Floreasca, tranzacţia cu o valoare de 44 de milioane de euro urmând a fi încheiată până în cel de-al doilea trimestru al anului viitor.

Papalekas face “tripla”: după ce a atras Vodafone şi Telekom în birourile sale, a cumpărat şi noul sediu al Orange

Clădirea celor de Skanska are o suprafaţă închiriabilă de 19.500 de metri pătraţi, iar cel mai important chiriaş este grupul Orange, care a început să îşi mute în Green Court sediul secundar în care vor lucra în jur de 1.500 de angajaţi.

Astfel, după ce în acest an a reuşit să atragă în birourile pe care le dezvoltă şi grupurile Vodafone şi Telekom, Papalekas reuşeşte să aibă contracte cu cei mai importanţi operatori de telefonie mobilă de pe piaţa locală.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/papalekas-face-tripla-dupa-ce-a-atras-vodafone-si-telekom-in-birourile-sale-a-cumparat-si-noul-sediu-al-orange-13658189
13658189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.