(P) O nouă campanie McHappy Day®, o nouă şansă de a dona. Susţine şi tu optimismul micilor pacienţi din spitalele de pediatrie!

Postat la 23 noiembrie 2023 48 afişări

(P) O nouă campanie McHappy Day®, o nouă şansă de a dona. Susţine şi tu optimismul micilor pacienţi din spitalele de pediatrie!

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald® şi McDonald’s® anunţă o nouă campanie de strângere de donaţii McHappy Day® cu mesajul „Donaţia ta susţine optimismul micilor pacienţi”. Scopul campaniei este de a sprijini RMHC în misiunea sa de a ţine familiile împreună şi de a fi un suport real pentru spitalele de pediatrie din ţară.

Campania se desfăşoară în perioada 20-26 noiembrie, în toate restaurantele McDonald’s® din ţară. Pentru fiecare Happy Meal achiziţionat de clienţi, lanţul de restaurante va dona 1 leu fundaţiei. De asemenea, clienţii pot achiziţiona jucăria de pluş Veveriţa Rin, disponibilă la preţul de 44 de lei în orice restaurant. Fondurile încasate din vânzarea acesteia vor fi donate fundaţiei. Cei care doresc să contribuie şi altfel, o pot face printr-o donaţie în numerar sau cu cardul bancar la casele de marcat McDonald’s® sau folosind cutiile speciale, amplasate în restaurante. Un alt mecanism disponibil celor care doresc să doneze este via SMS, prin trimiterea unui mesaj cu textul FAMILIE la 8845, activând o donaţie lunară în valoare de 2 euro, sau printr-o donaţie online, accesând pagina www.rmhc.ro/doneaza.

Toate donaţiile colectate în cadrul McHappy Day® vor fi redirecţionate de fundaţie către mai multe secţii de pediatrie, pentru a fi dotate cu echipamente medicale performante, necesare pentru tratarea cazurilor grave. Beneficiarii sunt: Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”,  Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Maria Sklodowska Curie” şi Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, Spitalul Clinic Municipal Filantropia - Secţia pediatrie din Craiova, Secţia de oncopediatrie a Institutului Oncologic din Cluj- Napoca şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Louis Ţurcanu” din Ţimişoara.   

Încă din 1998, de la fondare, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald® s-a dedicat îngrijirii familiilor aflate în momente grele. A luptat pentru un viitor în care toţi copiii beneficiază de servicii medicale de înaltă calitate, cu părinţii lor mereu alături, implicaţi în mod direct în procesul de vindecare. Aşa au apărut Casele Ronald McDonald, unde părinţii beneficiază de cazare gratuită pe durata tratamentului copiilor lor.

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.