(P) Magia sărbătorilor de iarnă la Ana Hotels

Postat la 07 noiembrie 2022 73 afişări

(P) Magia sărbătorilor de iarnă la Ana Hotels

Sărbătorile de iarnă înseamnă bucuria de a petrece momente de neuitat alături de cei dragi, momente magice care să ne rămână întipărite în minte şi în suflet. Cu toţii, indiferent de vârstă, aşteptăm cu nerăbdare această perioadă a anului în care putem să dăruim mai mult din timpul nostru celor dragi, să ne detaşăm de grijile zilnice şi să ne bucurăm pe deplin de ceea ce este cu adevărat important!

Intră în atmosfera de sărbătoare cu un sejur la munte, într-un decor „de carte poştală”. Brazii înzăpeziţi, pârtiile pline de viaţă, aerul curat şi rece, mirosul de vin fiert condimentat sau gustul ciocolatei calde te vor ajuta să te bucuri şi mai mult de fiecare moment, transformându-l într-unul special.

Petrece un Crăciun de neuitat în cadrul montan de poveste din Poiana Braşov! La Ana Hotels Poiana Braşov, emoţia şi atmosfera magică de sărbătoare vor fi completate de reîntâlnirea celor mici cu Moş Crăciun, de clasicele colinde şi de muzica live, de mesele festive cu specific tradiţional, de răsfăţul revitalizant de la SPA şi de activităţile tematice pentru orice vârstă, ingredientele perfecte pentru un Crăciun memorabil.

Dacă eşti adeptul unui Crăciun sărbătorit acasă, însă preferi să întâmpini noaptea dintre ani cu o petrecere să îţi meargă bine tot anul, atunci un sejur spectaculos de Revelion la munte este exact ceea ce cauţi. Delia, Lora & Band, Loredana & Agurida Band, Generic şi DeLaFun vor da startul petrecerii în fiecare seară la Ana Hotels Poiana Braşov. Nu vor lipsi nici preparatele fine dining care vor întregi atmosfera de sărbătoare, momentele relaxante alături de prieteni şi familie la SPA sau adrenalina pe pârtiile înzăpezite.

Dacă doreşti să rămâi în Bucureşti, poţi petrece sărbătorile de iarnă la Crowne Plaza Bucharest. Poţi petrece Crăciunul într-o atmosferă caldă de sărbătoare, cu muzică live alături de familie şi prieteni unde te poţi bucura de preparate tradiţionale româneşti. Cei mici vor avea ocazia să îl întânească pe Moş Craciun care le va oferi cadouri speciale pregătite pentru ei.

Pentru petrecerea de Revelion te aşteptăm cu muzică live pentru a sărbători noaptea dintre ani alături de prieteni sau familie si preparate rafinate ce vor completa atmosfera de sărbătoare din seara resăectivă. Fie că eşti în căutarea unui loc intim sau a unui ballroom în care să petreci toată seara, vei găsi locul preferat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.