(P) Eva Salon: epilare definitivă laser cu tehnologie germană, unică în România. Preţul unui aparat de epilare este 54.000 euro + TVA

Postat la 28 decembrie 2023 96 afişări

Într-o lume în continuă schimbare, cu tehnologii şi servicii care evoluează rapid, Eva Salon a devenit sinonimă cu standardul înalt de calitate în domeniul epilării definitive cu laser. Cu o istorie începută în 2011 în Bucureşti, Eva Salon a crescut şi s-a extins la nivel naţional, având acum 16 locaţii în 11 oraşe din întreaga ţară: Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Ploieşti, Oradea, Galaţi, Piteşti şi Voluntari. 

Tehnologie germană pentru rezultate optime

Eva Salon a devenit alegerea principală pentru cei care caută servicii de epilare definitivă laser la standarde înalte, iar secretul succesului stă în utilizarea tehnologiei de vârf pentru a asigura rezultatele optime. Pentru epilarea definitivă, salonul utilizează sisteme dioda laser MeDioStar®, fabricate în Germania de către Asclepion Laser Technologies GmbH. Acestea sunt echipate cu aplicatoare DualBlend®, oferind o putere de 5000W şi o configurare unică în România, adaptată fototipului predominant în ţara noastră.

Un sistem laser costă 54.000 EUR + TVA, iar Eva Salon deţine deja 20 de astfel de aparate, fiind singura afacere din România care are astfel de aparatură ce oferă următoarele îmbunătăţiri în materie de epilare definitivă:

  • Numărul şedinţelor necesare scade
  • Siguranţă şi certificare medicală
  • Timpul de efectuare al şedinţelor se scurtează
  • Rezultate mult mai bune pe firele de păr subţiri şi decolorate

Eva Salon oferă servicii de epilare definitivă cu dioda laser. Echipa de tehnicieni, formată din persoane specializate în cosmetologie sau asistenţă medicală, aduce experienţă şi abilităţi considerabile în domeniul epilării definitive laser.

Cu privire la igienă şi protecţie, saloanele oferă un mediu sigur şi curat prin igienizarea riguroasă şi dezinfectare.

Politică de preţuri accesibile şi beneficii exclusive

Eva Salon practică preţuri accesibile, cu o ofertă de 500 de lei pentru o şedinţă care să includă toate zonele esenţiale de epilat ale corpului. Mai mult, pachetul de 6 şedinţe poate fi plătit în două tranşe, iar recomandarea către alte persoane aduce un bonus de 10% din preţul achitat de acestea. Astfel, Eva Salon aduce beneficii şi accesibilitate pentru toţi cei care îşi doresc epilare definitivă laser de calitate.

Evoluţie continuă şi încredere câştigată în peste un deceniu de activitate

Eva Salon continuă să se dezvolte, câştigând încrederea a aproximativ 5000 de noi clienti anual. Cu o abordare orientată către calitate şi angajament faţă de satisfacţia clienţilor, Eva Salon promite să ofere servicii de epilare definitivă laser la cel mai înalt standard pentru a transforma experienţa ta de înfrumuseţare.

Despre extinderea şi dezvoltarea Eva Salon, Elena Ionescu, director operaţional, spune: “Eva Salon este deja prezentă în majoritatea oraşelor mari din România, însă dezvoltarea noastră naţională este departe de a se fi terminat. Avem în plan deschiderea unor noi centre de epilare definitivă laser şi în alte oraşe ca Sibiu, Craiova sau Bacău. Am pus bazele unui business de succes în România, cu servicii impecabile, foarte apreciate de către femei, dar şi de bărbaţi, iar asta ne-a determinat să ne consolidăm poziţia în piaţă prin această investiţie în tehnologie germană estimată la peste 1 milion de euro. Dacă deja aveam echipa de tehniciene cu o vastă experientă, acum deţinem şi cea mai bună tehnologie din România, o combinaţie de resurse care ne oferă un avantaj competitiv redutabil.”

Descoperă un nou nivel de calitate la Eva Salon, unde experianta întâlneşte tehnologia - https://evasalon.ro/.

Conturi social media:

https://www.instagram.com/evasalon_epilare_laser/

https://www.facebook.com/evasalon.ro

https://www.tiktok.com/@eva_salon_epilare_laser

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salon,
laser,
tehnologie,
germania,
romania,
aparat,
pret,
tva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.