(P) E momentul potrivit să-ţi iei un tv QLED de la Samsung: fă-ţi un upgrade cu cel tare televizor

Postat la 17 iulie 2020 67 afişări

(P) E momentul potrivit să-ţi iei un tv QLED de la Samsung: fă-ţi un upgrade cu cel tare televizor

Vara asta e momentul ideal să faci un upgrade de televizor pentru acasă. Dacă nu ştii, însă, ce televizor să-ţi cumperi, ar trebui să iei în calcul linia de televizoare Samsung QLED, care este concepută nu doar să îţi îmbunătăţească experienţa de vizionare, ci şi să arate bine în orice decor, în orice locuinţă, indiferent de locul în care este amplasat acest televizor.

TV QLED - oferte 

Există o mulţime de modele, de dimensiuni, la televizoarele QLED Samsung, astfel încât să se potrivească şi în locuinţa ta. Un tv QLED de la Samsung este făcut pentru a arăta superb, oriunde îl aşezi, aşa că arată superb atât în dormitor, cât şi în sufragerie sau în bucătărie, la nevoie. Design-ul său elegant şi zvelt îl fac potrivit în orice casă, din orice unghi. Un tv QLED Samsung are ceea ce poate fi numit un design 360 nelimitat, ceea ce înseamnă că dacă faci o rotire completă în jurul televizorului vei vedea un spate neted şi perfect, apoi un ecran complet fără margini.

TV QLED - oferte 

Televizoarele Samsung QLED au mai multe caracteristici care le permit să se potrivească stilului casei tale, oricare ar fi acesta. De exemplu, dacă nu vrei ca o consolă TV să ocupe spaţiu, poţi utiliza suportul de perete No-Gap, care permite televizorului să stea aproape lipit pe perete. În plus, vei scăpa de golul inestetic şi televizorul nu va mai sta departe de perete. Iar partea cea mai bună este că această montare permite unui televizor Samsung QLED să fie atârnat fără efort, astfel încât nu trebuie să studiezi un manual confuz sau să apelezi la Internet pentru a afla cum să montezi un televizor pe perete. De fapt, suportul de perete No-Gap face ca instalarea acestui televizor să fie simplă şi rapidă. Ai nevoie de aproximativ 15 minute pentru instalare. După ce va fi montat, vei realiza că arată grozav.

Nu e obligatoriu, însă, să montezi un tv QLED Samsung pe perete. Dacă doreşti, îl poţi aşeza şi pe standurile sale opţionale, oricum va arăta superb, ca un element de decor. Standul Studio va ţine acest televizor Samsung QLED ca pe o pânză pe un şevalet, în timp ce cu Standul Gravity, acest televizor Samsung QLED va părea că pluteşte.

TV QLED - oferte

Şi conexiunea invizibilă joacă de asemenea un rol uriaş în a permite televizorului QLED să fie frumos în orice cameră şi să-i completeze decorul. Spre deosebire de televizoarele cu zeci de cabluri, la un televizor Samsung QLED există un singur cablu, aproape invizibil, care are la final o cutie cu intrări. Aceasta este conexiunea invizibilă, care va menţine liber spaţiul din jurul televizorului, permiţându-ţi să ascunzi dispozitivele şi să eliberezi spaţiul din cameră pentru un aspect curat şi minimal.

Televizoarele Samsung au, în general, culori mult mai vii şi ecranele sunt mult mai luminoase decât cele ale concurenţei, mai ales în gama Samsung QLED.

TV QLED - oferte 

De asemenea, important de adus în discuţie: un televizor Samsung face de obicei o treabă excelentă cu upscaling-ul, respectiv transformarea HD în 4K şi, de obicei, funcţionează mai bine decât televizoarele LG la scenele cu mişcare rapidă. Un televizor Samsung oferă o tehnologie numită HDR10 + care face culorile să arate super vii, iar decalajul de intrare este, în general, destul de scăzut, ceea ce este grozav pentru jucătorii care doresc să utilizeze televizorul cu Xbox One X sau PS4 Pro. Gamerii găsesc, aşadar, un partener de nădejde într-un tv QLED Samsung.

Ca dezavantaj, un televizor Samsung este, în general, mai scump decât cele ale rivalilor şi nu are întotdeauna cea mai lungă durată de viaţă. Cealaltă problemă cu televizoarele Samsung este că nu acceptă Dolby Vision - un format HDR care oferă o luminozitate mai mare şi culori mai bune decât HDR10.

Niciun televizor nu este perfect, însă. Analizează avantajele şi dezavantajele fiecărui model şi brand în parte şi ia cea mai bună decizie pentru casa ta şi confortul tău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
televizor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.