(P) Cât e ceasul? Cum îşi măsoară oamenii de succes timpul

Postat la 07 aprilie 2023 50 afişări

Faptul că persoanele înstărite şi de succes îşi valorifică timpul mai mult decât majoritatea nu este o surpriză pentru nimeni. La fel cum nu este nici concluzia unui studiu condus de aplicaţia de organizare a timpului RescueTime. În urma analizei utilizatorilor aplicaţiei, s-a ajuns la concluzia că persoanele care câştigă peste $150 000 pe an sunt mai predispuse să îşi blocheze sloturi de timp pentru a munci eficient şi să folosească instrumente de organizare a timpului decât persoanele care câştigă sub $50 000 pe an.

Cheia către succes pare a fi manipularea timpului, dar cum reuşim asta?

Cu ceasul potrivit! Sună intuitiv, dar deseori nu e. Organizarea şi eficientizarea timpului sunt două lucruri accesibile şi fezabile, şi totodată distanţa dintre intenţie şi acţiune pare să fie una greu de parcurs pentru mulţi dintre noi. Ca de-obicei, tehnologia e făcută să ne acopere nevoile, iar atunci când HUAWEI vede o nevoie în piaţă, vine şi cu o soluţie. WATCH Ultimate, propunerea premium de la HUAWEI, este gadgetul inteligent perfect care îmbină eleganţa unui ceas analog cu funcţiile caracteristice ale unui smartwatch performant, şi unele în plus.

Smartwatch-ul care spune „Eu ştiu ce fac cu timpul meu”  

Ceasul cu cel mai mare ecran LTPO AMOLED din industrie este preferatul afaceriştilor cu un motiv. Sau chiar mai multe. Nu numai că ecranul său îl face perfect pentru organizarea unei zile ocupate, între şedinţe şi întâlniri neprevăzute, dar HUAWEI s-a gândit şi la definiţia unei vieţi de succes când l-a creat. Succesul profesional este în strânsă legătură cu cel personal, o viaţă în care îţi faci timp pentru pasiunile tale e o viaţă mai productivă şi la birou. Cel puţin aşa spun cercetătorii britanici. Şi chiar spun: un studiu de la Universitatea din Oxford a concluzionat că angajaţii fericiţi sunt cu 13% mai productivi la muncă.

Astfel, HUAWEI WATCH Ultimate vine la pachet cu peste 100 de moduri de sport, care să crească nivelul de serotonină din sânge şi, direct proporţional, şi pe cel al cifrelor de afaceri. Tot la capitolul grijă pentru tine, smartwatch-ul HUAWEI are funcţii de monitorizare a sănătăţii, ca aflarea nivelului de stres sau al oxigenului din sânge. Ca să nu mai vorbim despre atenţia deosebită la design şi versatilitatea celor două curele care fac din HUAWEI WATCH Ultimate accesoriul potrivit atât pentru îndrăgostiţii de eleganţa unui clasic ceas analog, cât şi pentru cei care preferă stilul sportiv. Primul smartwatch construit din Liquid Metal pe bază de zirconiu, material regăsit în mod normal în ceasurile tradiţionale de lux şi de 4.5 ori mai rezistent şi de 2.5 ori mai dur decât oţelul inoxidabil, HUAWEI WATCH Ultimate este ceasul nu doar rezistent la condiţii extreme de temperatură şi vreme, pentru amatorii de senzaţii tari, dar şi accesoriul de lux care poate completa cu succes orice ţinută.

Investeşte în tine şi câştigă-ţi timp

Autorii bestsellerului Milionarul de lângă noi, Thomas Stanley şi William Danko au descoperit că milionarii tind să îşi petreacă timpul liber în activităţi productive, ca sportul sau cititul, spre deosebire de cele pasive, ca uitatul la TV. Deci între succes şi timp pare să fie o relaţie esenţială pentru oamenii care reuşesc să le maximizeze pe amândouă. Valorifică-ţi timpul la maximum prin cea mai bună investiţie în tine cu noul HUAWEI WATCH Ultimate, disponibil acum în HUAWEI store.

Noul HUAWEI WATCH Ultimate este disponibil pentru precomandă pe magazinul HUAWEI Store. Până pe 12 aprilie, beneficiezi la precomandă de oferta specială cu căştile FreeBuds Pro 2 incluse la pachet şi primeşti dublu puncte pe care le vei putea folosi în magazinul HUAWEI la următoarea achiziţie. Odată cu abonarea la newsletter, afli ultimele noutăţi din lumea tehnologiei şi primeşti un voucher valoric de 250 de lei pentru comenzile de pe HUAWEI Store.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
ceas

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.