OSCAR 2014: Lista nominalizărilor. Care sunt filmele ce ar putea câştiga trofeul

Postat la 16 ianuarie 2014 108 afişări

Nominalizările la cea de-a 86-a ediţie a premiilor OSCAR au fost anunţate joi, într-o conferinţă de presă, de actorul australian Chris Hemsworth şi de Cheryl Boone Isaacs, preşedintele Academiei de film americane.

OSCAR 2014: Lista nominalizărilor. Care sunt filmele ce ar putea câştiga trofeul

 Evenimentul a avut loc la Samuel Goldwyn Theater din Beverly Hills, Los Angeles, şi a fost difuzat în direct de site-ul Academiei de film americane, organizatoarea galei Oscar.

"American Hustle" şi "Gravity" conduc în topul producţiilor cinematografice care au primit cele mai multe nominalizări - câte 10 - la premiile Oscar şi vor concura inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor", în timp ce pelicula "12 Years a Slave" a primit nouă nominalizări.

La sfârşitul lunii noiembrie, premiile Oscar onorifice au fost acordate actorilor Angelina Jolie, Angela Lansbury şi Steve Martin şi creatorului de costume Piero Tosi, pentru contribuţia adusă artei cinematografice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oscar-2014-lista-nominalizarilor-care-sunt-filmele-ce-ar-putea-castiga-trofeul-11914494
11914494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.