Organizaţia teroristă Stat Islamic revendică atentatele de la Bruxelles

Postat la 22 martie 2016 161 afişări

Organizaţia teroristă Stat Islamic revendică atentatele de la Bruxelles

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele comise marţi la Bruxelles, soldate, potrivit presei, cu 34 de morţi şi peste 100 de răniţi, dar autenticitatea mesajului nu poate fi verificată din surse independente şi nu este clar dacă postarea aparţine organizaţiei fundamentaliste sunnite.

Mesaje de revendicare au fost postate pe site-urile islamiste Rudaw şi Amaq News.

Nu este clar dacă este vorba de un mesaj de revendicare ori de reacţii ale simpatizanţilor organizaţiei teroriste sunnite.

Potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de presa belgiană, cel puţin 34 de persoane au fost ucise, iar alte 135 au fost rănite în atacurile teroriste comise la aeroportul Zaventem şi în staţii de metrou din Bruxelles.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/organizatia-terorista-stat-islamic-revendica-atentatele-de-la-bruxelles-15134232
15134232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.