Orban: Parlamentarii PNL vor fi prezenţi în sală la moţiune, dar nu vor vota

Postat la 19 iunie 2017 43 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că parlamentarii PNL vor fi prezenţi în sală la moţiunea de cenzură, însă, nu vor vota, afirmând că perpetuarea crizei politice poate avea consecinţe grave asupra României şi că liberalii au decis să nu se amestece în „răfuiala PSD”.

Orban: Parlamentarii PNL vor fi prezenţi în sală la moţiune, dar nu vor vota

"Azi a avut loc reuniunea Biroului Politic în care am dezbătut poziţia partidului privitoare la moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva PSD. Am luat decizia ca parlamentarii PNL să fie prezenţi în sală şi să nu voteze. Reglări de conturi de tip mafiot din interiorul PSD-ului, care nu au nicio legătură cu interesul au generat o criză politică grave cu consecinţe grave asupra imaginii României în lume, asupra bunului mers al economiei şi al societăţii. Somăm partidul de guvernământ să pună capăt acestei crize care a fost provocată de ei, din interese obscure şi cu obiective pe care noi nu le putem înţelege”,a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.