Oraşul pierdut al lui Alexandru cel Mare: a fost descoperit prin intermediul imaginilor realizate de spionii americani

Postat la 03 octombrie 2017 2248 afişări

''Oraşul Pierdut'' al lui Alexandru cel Mare era un loc magic în care oamenii consumau vin, iar filosofii dezbrăcaţi îşi împărtăşeau înţelepciunea.

Oraşul pierdut al lui Alexandru cel Mare: a fost descoperit prin intermediul imaginilor realizate de spionii americani

Cel puţin asta aflăm din vechile scrieri. În prezent, la mai bine de 2.000 de ani după moartea marelui războinic, arheologii susţin că au descoperit în final oraşul, în regiunea Irakului de astăzi.

Specialiştii au descoperit rămăşiţe antice importante în aşezările din Irak, după ce au urmărit filmări declasificate, realizate de spioni în 1960. Mail Online relatează că, în prezent, prin utilizarea imaginilor realizate cu drona, arheologii au stabilit că în regiune a existat un oraş în timpul primului şi celui de-al doilea secol î.Hr., care prezinta influenţe greceşti şi romane.

Citiţi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.